Broderi Patches et sæt blod type B O g AB Badges militær Hær lysende IR-9*5cm Udendørs Krog og Løkke Taktisk

Ny vare

kr31.09

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: tampon, krydsfiner fodbold patch, støtte hær patches, patch velcro, patch tactic, multicam-patch, blodtype, hær patch militære, militære patch, blood patch.

Corlor:se billede

Technics:Broderet

Størrelse: 9*5cm

Tilbage: Krog og Løkke

Produkt features:

Den personlige tilbehør kan indsættes på tøj, tasker, hatte og andre råvarer, DIY tilpasset.Vis, hvem du er.

Krog opbakning til fastgørelse af Taktiske Hatte og Gear

Metode: Der er en krog på løkken overflade.Hvis ikke, kan du sy gratis loop overflade og indsætte det igen.Det kan til enhver tid udskiftes med en levetid på 100000 gange.

Forsendelse:

Når du pl es i en rækkefølge,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende elementer med 15 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser duo forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Attention please!Gør det sikker på, at din adresse er korrekt.Hvis du ønsker at ændre din adresse, bedes du kontakte os.

RUSSISKE KUNDER, SKAL DU VÆRE SÆRLIG OPMÆRKSOM!Vær sikker på at udfylde fulde navn og kontaktoplysninger, skal du udfylde modtagers postnummer!Ellers, din pakke kan være tabt eller returneres!

Vi leverer China post, luftpost,det er gratis forsendelse til de fleste lande,leveringstiden er cirka 20-45 dage, og levering ti mig, Er for det meste på grund af postvæsenet, men hvis du ønsker at få varen hurtigt ly, vi kan sende det med DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx.

Told:

Hvis tariffen sker, er køber ansvarlig for fortoldning i sit eget land.Vi er ude af denne indsats, Tak for forståelse.

Returnering og Refundering

Vi giver 100% Garanti på alle de produkter, vi sælger.Hvis du finder nogen problemer med vores produkt, skal Du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelse af dine varer.vær venlig ikke at returnere eller åbning af en tilbagebetaling før du kontakter os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.Negativ feedback kan ikke løse nogen problemer, kan det resultere i tab af os begge to.Tak~~

Alle varer skal returneres i deres OPRINDELIGE TILSTAND, eller vi vil nægte at foretage en tilbagebetaling.

Køber er ansvarlig for alle afgifter, der fandt sted i tilbagevendende proces.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen,belysning,backgroung osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er satisified med vores varer og tjenesteydelser.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Nyder at købe varer fra min butik, og håber at vi kan samarbejde med hinanden, min kære ven!

TAKKET VÆRE EN MASSE !

Størrelse 9*5cm
Stil Krog & Løkke
Technics Broderet
Produkt Type Patches
Funktion Øko-Venligt
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Broderi Patches et sæt blod type B O g AB Badges militær Hær lysende IR-9*5cm Udendørs Krog og Løkke Taktisk

Broderi Patches et sæt blod type B O g AB Badges militær Hær lysende IR-9*5cm Udendørs Krog og Løkke Taktisk

Forbindelse