Tilbage Massage, Akupressur Båre Fitness-Udstyr Strække Slappe Af Mate Båre Lændestøtte Ryg Smertelindring Kiropraktik

Ny vare

kr71.65

-40%

kr119.43

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: lumbal, tilbage bælte, corrector postur, smerte, brugerdefinerede støv maske, rygsmerter, cervic, lændestøtte, skinne til tænderne, dropship.

Tilbage Massage, Akupressur Båre Fitness-Udstyr Strække Slappe af Mate Båre Lændestøtte Ryg smertelindring Kiropraktik Funktion: Massage af Ryggen Magic er designet til at gøre strækker ryggen nemt, sikkert, affortable og fornøjelig.Nem at bruge home behandling af ryg problemer.Forebyggende pleje-enhed til din ryg.Multi-level justering arch for større rækkevidde.Kompakt design & bærbar - kan passe pænt i bagagen.Høj kvalitet og holdbare materialer, Der bliver brugt til at hjælpe: lindre kroniske smerter i ryg og korrekt postural ubalancer genoprette den naturlige krumning af ryggen forbedre fleksibilitet i skulder og ryg muskler.Indledning: Tværbindinger er glade for at tilbyde Massage af Ryggen Magi .Lavet af meget hård ABS plast, det Magiske Tilbage lændestøtte har 3 forskellige indstillinger til fuldt ud at strække og lindre smerter i nederste del af ryggen.Simpelthen brug for 5 minutter, to gange om dagen for at få optimale resultater.Magien Tilbage Support er designet til at gøre strækker ryggen nemt, sikkert, billigt og behageligt.Det er brugt til at hjælpe lindre kroniske smerter i ryg, korrekt postural ubalance, kan genoprette den naturlige krumning af ryggen og forbedre fleksibiliteten i skulder-og rygmuskler.Justerbar til 3 forskellige niveauer, bare lave det til en, der passer dig mest, lå det på gulvet for dig at strække, bed, når du hviler, eller selv lægge det på en stol, når du sidder i mange timer!

Bemærk: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Voksverk.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Voksverk.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Kære ven,hvis du har nogen problemer ,pls velkommen til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback!

Element Type Seler & Støtter
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Talje, Lændestøtte, Knogle Pleje
Mærke LaGuerir
Model-Nummer 2022896
Virkning Anti-træthed
Størrelse 40*25.5*5CM
Materiale ABS
ryg massage tilbage båre
Type ryg massage
farve black

Skriv en anmeldelse

Tilbage Massage, Akupressur Båre Fitness-Udstyr Strække Slappe Af Mate Båre Lændestøtte Ryg Smertelindring Kiropraktik

Tilbage Massage, Akupressur Båre Fitness-Udstyr Strække Slappe Af Mate Båre Lændestøtte Ryg Smertelindring Kiropraktik

Forbindelse