Stræk Jacquard Bar Stol Dække Club Lænestol Slipcover Undersøgelse Spabad Stol Dække Stue

Ny vare

kr137.31

-49%

kr274.57

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: strand, swimmingpools, stol king, store lænestol, dække sofa, stol dække, lænestol slipcover diy, rattan sæde, stolen sex, salon afføring, høj lænestol.

Funktion

- High-density stof beskytter din sofa fra uventet pletter. - Screen print teknologi, der anvendes for stor lysægthed. - Elastisk stof for nem anvendelse. - Bandage og svamp bar design, der giver perfekt pasform og non-slip greb. - Fås i forskellige farver og mønstre design til at matche ethvert interiør. - Kan bruges i hjemmet, hotel eller ved særlige begivenheder. - Kommer i universal-størrelse, der vil passe til forskellige klub stole. - Helt maskine afvaskelige.

Størrelsen Guide

Måler størrelsen af din sofa omhyggeligt.Tage hensyn til, armlæn for.Hvis du ikke tager armlæn højde for, sofa dækning passer måske ikke på din sofa.Velegnet til Stol Størrelse: Pude Længde 13.8"- 21.7"(35-55CM) Samlet Længde 25.5"-37.4"(65-95CM) Højde på 27,5"-35.4"(70-90CM) Bredde 21.6"-29.5"(55-75CM)

Trinnene til Installation af Klubben Slipcover

Trin 1: Find etiketten på slipcover.Placer slipcover over sofaen på en sådan måde, at etiketten går på bagsiden af din sofa.Trin 2: Træk dækslet til bunden af sofa er tilbage først, og Derefter trække dækslet ned for i forreste, så elastisk bunden under alle fire sider.Trin 3: Tuck det overskydende stof ind i den folder pude, og derefter putte skum ind i rillerne til at gøre stoffet ophold i bedre sted.

Advarsel

- Undgå at bruge blegemidler til vask af dynen - Vaske det af med beklædningsgenstande eller tøj med lignende farver.

Lokale Vende Tilbage

1.For købere fra USA, Canada, Australien, STORBRITANNIEN, Frankrig, Spanien, Tyskland og Rusland, tilbyder vi 15 dage, lokale vende tilbage garanti for alle grunde, der er markeret med "Lokale vende Tilbage" - tegn.Normalt tager det 48h-96h for Voksverk.dk støtte til at gennemgå din returanmodning.Når Voksverk.dk bekræfte din tilbagevenden anmodning, vil du have 10 dage til at returnere varen.Tvisten vil blive lukket når Voksverk.dk modtager den post, og processen med tilbagebetaling. 2. Med 15 Dage Ingen Spørgsmål returret, de køber, vil være ansvarlig for tilbagevenden shipping cost. 3. For at være berettiget til returnering, din vare skal være i ubrugt, ubeskadiget stand og i original emballage.

Fragt og Tilbagebetaling

1. Vi sender alle ordrer inden for 5 dage, fordi nogle af sikkerhedstjek ved Voksverk.dk.kom.Shipping dato, kan blive udvidet på grund af ferie. 2. Dit produkt vil blive leveret til dig inden for 10 til 60 dage.For lande, hvor vi får færre ordrer, og leveringstiden vil være 120 dage. 3. Vi påstår ansvaret for at være ansvarlig for enhver forkert levering og kvalitet i produktet. 4. Selskabet kan ikke være ansvarlig for at betale eventuel told skat for destinationslandet. 5. De krævede oplysninger, herunder adresse, postnummer, telefonnummer og mobilnummer skal være fuldstændige og nøjagtige. 6. For enhver russisk nationale kunde, bedes du angive dit fulde navn på komplet levering af dine varer. 7. Til engros forhandlere, anbefales det at kontakte os direkte for at få den bedste pris samt fragt rabatter. 8. Kina Post, der er Registreret luftpost bruges til forsendelse af dine varer i Usa, Europa og andre dele af verden.Det tager normalt 15 til 45 arbejdsdage til at levere din pakke til dig.Hvis det samlede køb overstiger $180, EMS eller DHL vil blive ansvarlig for at levere dine produkter til dig.Hvis du har en forsendelse favorit, så kontakt os og lad os det vide.

Om Feedback

Kunde feedback er meget vigtig for vores virksomhed, bedes du give feedback efter hver leverance.Hvis du er tilfreds med produktet og den service, der ydes, så sørg for at lade positiv feedback og vurdere os.I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, og vi vil gøre alt for at løse det.Forvente et svar fra os inden for 24 timer med en forklaring og en undskyldning.Vi ville sætte pris på, hvis du vil kommunikere med os, før du skriver negativ feedback.

Materiale Jacquard
Mærke FORCHEER
Vask Maskine Afvaskelige
mønster Almindelig Farvet
Stil Moderne
Bruger Banquet Stol
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse Single
Element Navn tub stol dække
Model-Nummer Club Stol Dække
Sæt Type No

Skriv en anmeldelse

Stræk Jacquard Bar Stol Dække Club Lænestol Slipcover Undersøgelse Spabad Stol Dække Stue

Stræk Jacquard Bar Stol Dække Club Lænestol Slipcover Undersøgelse Spabad Stol Dække Stue

Forbindelse