Nyhed Tilbud! Bag Splash Mudder, Støv Vagt Fender Beslag Skjold Skærmen For Yamaha MT09 MT-09 FZ09 FZ-09 MT FZ 09

Bag Splash Mudder, Støv Vagt Fender Beslag Skjold Skærmen For Yamaha MT09 MT-09 FZ09 FZ-09 MT FZ 09

Ny vare

kr240.61

-15%

kr283.10

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: 09 mt, fj09, ost klud, mt09, yamaha mt09 sp, 700 tracer, yamaha mt 09 2018 model, fender foran motorcykel, mt09 sp, tilbehør yamaha.

Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet

Beskytte Dig Fra Mudderet.

Nem At Installere

Specifikation:

Farve: Sort Som Billeder

Materiale: aluminium

Passer Til YAMAHA :

MT09 FZ09 2014-2015

Pakken Indeholder:

Mudder Vagt Som Billeder Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

1.Må ikke købe, hvis du ikke bekræfter, at du kan bruge dem, bare spørg os for nærmere tegning for at kontrollere, om de er egnede. 2.Du vil modtage varen samme som billederne.måske er der nogle forskel på farver som lys under optagelse.

3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris.Det betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter fra dig, hvis du ønsker at få elementer.

1.Som vores gode køber, der ønsker det, kan du give os positiv feedback, når du har modtaget vores produkter af høj kvalitet.Vi har altid rabat eller gave til anden-køb kunder, der give os positiv feedback. 2.Vi viste den shipping tid til kunder, så du skal ikke lade os negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, det er forårsaget af rederiet. 3.Tøv ikke med at e-mail os, hvis spørgsmål, vil vi svare i 12 timer.Ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt , stole på os, og send os en mail direkte , at alle problemer kan løses.

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

1.Shipping tid som følgende: 2. Måske vil der være en vis forsinkelse, som rederiet eller told, ønsker du at kontakte os, hvis forsinkelsen , men ikke til åben konflikt, da det ikke er vores fejl. 3. Når du vælger at sende med express, nogle gange er vi ikke vil sende med fragtmand, som du valgte , fordi der vil være nogle problemer med rydning af told, og måske er leveringstiden er ikke den hurtigste

Materiale Type Aluminium
Element Type Dækker & Dekorative Lister
Item Længde 31cm
Model Navn F1812331
Element Vægt 1.25kg
Mærke CAKEN
Motobike Gøre Yamaha
Item Bredde 22cm
Item Højde 7cm

Skriv en anmeldelse

Bag Splash Mudder, Støv Vagt Fender Beslag Skjold Skærmen For Yamaha MT09 MT-09 FZ09 FZ-09 MT FZ 09

Bag Splash Mudder, Støv Vagt Fender Beslag Skjold Skærmen For Yamaha MT09 MT-09 FZ09 FZ-09 MT FZ 09

Forbindelse